+36 30 575 0286

nagygincsi@gmail.com

Hétfő - Péntek 7:00-20:00

Home Fit Home

RÓLAM

2013.09.14 - 2014.06.07. - Sportedző (testépités-fitness) OKJ - Bibarc Tünde Fitness School (Szeged)
2014.11.08. - Speedfitness, EMS instruktor
2014.11.12. - Súlyemelő Kurzus – Testakadémia (Szeged)
2014.11.22. - Body-Ball Kurzus -Cseresnyés Beáta master trainer
2014.12.06. - TRX instructor R-Med Akadémia

Sporthoz való kötődésemet gyermekkorból hozom! Már általános iskola első osztályában aktív tagja voltam a városi karate egyesületnek.
1 évig voltam tag, de ezt követően rátaláltam az igaz szerelemre, ami nem más volt, mint a kézilabda. Sietve búcsút mondtam a küzdősportnak, hogy 100%-ig tudjam minden energiámat a versenysportba fektetni. 12 évig versenyszerűen kézilabdáztam.

Gimnázium után Szegedre költöztem, ahol az egyetem és a munka mellett sajnos nem volt lehetőségem a sport folytatására. Sokáig volt hiányérzetem, de nem tudtam rájönni mi lehet az oka. Pár év elteltével végre belémhasított a felismerés. Rá kellett jönnöm, hogy bármilyen furcsa is, de a sport szerves részét képezi az életemnek! 2 évig Angliában éltem, ahol heti 3 alkalommal vettem részt személyi edzésen, emellett tartottam Hot Iron órákat is.

A sport újra szerves része lett az életemnek, ezért miután hazaköltöztem beíratkoztam a szegedi Bibarc Tünde Fitness School-ba, ahol Sportedző (testépítés-fitness) OKJ-s képesítést szereztem. Az iskola mellett bérletet váltottam a szegedi Forma1 fitnessbe, ahol a heti 2 személyi edzés mellett megismerkedtem a TRX-el.

Másfél éve aktív tagja vagyok a szegedi forma1 fitness TRX csapatának. Szeretnék komolyabban is foglalkozni ezzel a sportággal, ezért elvégeztem a budapesti R-med Akadémia TRX instruktor képzését. Szeretném másokkal is megismertetni illetve megszerettetni a TRX-et. Haladva a korral bérletet váltottam a szegedi Testakadémia CrossFitt edzéseire, majd elvégeztem a Cseresnyés Beáta master trainer Body-Ball képzését.

Nyitott vagyok minden sportra!
Ezért is döntöttem úgy hogy elvégzem a Speedfitness, EMS instruktor képzést is. A szegedi Főfasori Speedfitness -ben voltam gyakornok. Mindezek mellett heti két alkalommal 10km-t futok! ”A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze” Szent-Györgyi Albert

”A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”

Szent-Györgyi Albert

Kapcsolat